Suunnitelmia

Olen viettänyt lähes koko kesän Suomessa. Suomen kesä ei ole ollut paras mahdollinen, mutta juuri sopiva minulle. Sopivasti sateisia päivä museoissa vaelteluun, aurinkoisia päiviä rannalla oleiluun ja uimavedet ovat pysyneet puhtaina levistä sekä olleet sopivan virkistäviä. Vaikka Suomen luonto on kaunis ja sateinen, kaipaan jo silti myös vuoriani.

Kesäilmat toivat helpotusta myös haikkituskaani. Sain ilmojen ansiosta valmiiksi mm syksyn haikkikohteiden, matkojen ja retkien listan (rakastan listoja ja Exceliä). Tein vastaavan Bucket listan jo viime keväänä. Lista jäi joidenkin kohteiden osalta toteutumatta. Syy oli yksinkertainen,  kaikki mielenkiintoiset trailit eivät olleet lumen takia auki. Olen päättänyt olla tämänkin asian suhteen positiivinen ja olettamukseni on, että tämä ongelma on jo sulanut. Joten siirsin kohteet tälle syksylle. Toinen viime kevään retkiä hankaloittanut asia oli sateet ja erityisesti pilvet. Minua ei vain huvita kiivetä 5000 jalkaan tuijottamaan maitosumua. Eräs erämies opetti minulle kerran, että ei ole vääriä kelejä on vain vääriä varusteita ja asenteita. Vääristä varusteista onkin muutama juttu kerrottavana, mutta niihin palaan vielä jossain vaiheessa.  Asenteen osalta minulle tuli kuitenkin viime keväänä eräänlainen raja vastaan. Rajan ylityksen jälkeen en vain yksinkertaisesti halunnut enää rämpiä mudassa ja sateessa, vaikka siinä oma viehätyksensä olikin.

Tavoitteiden osalta sitten hieman matematiikkaa. Jouluun on 23 viikkoa ja tavoitteena on minimissään tehdä 1 hike/viikko (mieluiten uusia kohteita). Yksinkertaisella insinöörin matematiikalla se tekee 23 haikkia. Keväällä tuli yhteensä 27 haikkia ja tavoite oli minimissään 30 eli lisätään vielä 3 kohdetta. Yhteensä siis päästään lukuun 26 ja vuoden osalta lukuun 53, joka olisi mukavasti yhden yli vuoden tavoitteen.  Olen kuitenkin tyytyväinen jos saan minimissään kasaan 42, koska onhan luku 42 vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen.

Mainokset

One thought on “Suunnitelmia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s