Ira Spring & Mason Lake

Ennen kesätaukoa viimeiseksi haikiksi jäi Ira Spring.  Omasta mielestäni ihan helmi ja vain 40 minuutin ajomatkan päässä kotoa. Tämä haikki nousi minun top 5 haikkien joukkoon.

Haikkikaverini, ehdotti kyseistä trailia. Nimi oli tutuhko, mutta ei ollut aikaisemmin herättänyt mitään mielenkiintoa. Keväällä ehdin jo hetken miettiä, että I90 varrelta ei enää löydy mielenkiintoisia kohteita, mutta mitä vielä.

En osaa oikein päättää mikä tässä trailissa oli ”se” juttu. Ehkä se oli kaunis metsä ennen varsinaista nousua tai paljas kivikkoinen rinne tai aurinko, joka näkyi pitkästä aikaa tai laskeutuminen järvelle tai järvi tai  se käärme jonka päälle meinasin astua paluumatkalla tai sitten joillakin traileillä on vain sitä jotakin.

IMG_1771

Harharetkien aluksi olin sitä mieltä, että aikaa ei kannata tuhlata kahta kertaa samaan kohteeseen. Tämä asenne perustui ajatukseen ”Paikkoja maailmassa on niin paljon ja aikaa niin vähän” …tai jotain. Nyt kun pahimmat kilpajuoksut on juostu (toivottavasti) , osaan (ehkä) arvostaa näkemääni ja kokemaani eri tavalla. Trailit tarjoavat aina jotain uutta. Luonto muuttaa jatkuvasti itseään ja valmistautuu samalla tuleviin vuoden aikoihin. Maisemat ja tunnelmat trailillä muuttuvat muutamassa kuukaudessa ja vanha trail näyttää hetkessä uudelta. Valmistaudu Ira Spring, palaan varmasti pian.

En viitsi toistaa netistä löytyvää tietoa, joten tässä asian tiimoilta pari hyödyllistä linkkiä:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s