Mount Rainier & Skyline Loop Trail

En voi muuta kuin laina Johnin kiveen hakattuja sanoja ”…The most luxuriant and the most extravagantly beautiful of all the alpine gardens I ever beheld in all my mountain-top wanderings.”- John Muir 1889

Kävin tällä haikilla tiistaina yhdessä kolmen ihanan ladyn kanssa. Kahdella nuorimmalla oli ikää 7 vuotta, joka hieman nosti haikin suoritustasoa. Matka sujui nuorimmilta ladyiltä esimerkillisesti, vaikka oli kuuma ja hikinen päivä. Uskomattomia nämä ja muut nuoret haikkaajat! Matkalla koimme ja näimme kaikkea mielenkiintoista mm oravia, murmelin, heinäsirkkoja (paljon !), vuoristopuroja, ötököitä, lintuja ja tietenkin lunta. Elokuussa löytyvää lunta ei voita mikään. Itse jäin edelleen kaipaamaan vieläkin sitä karhuhavaintoa.IMG_2859

Faktaa: Trailin pituus (ilman mutkia lumikasoissa) on n 9 km ja nousua 550m.  Meiltä trailin kiertämiseen hiljaisella vauhdilla meni n 5h. Aika sisälsi usean evästauon, aikaa eläinten ihmettelylle, puroissa virkistäytymiselle ja lumipalloille. Trailin alku ja loppu voivat olla ruuhkaisia, mutta kauniina lomatiistaina ei traililla tarvinnut marssia jonossa. Uskon että ruska tällä traililla tulee olemaan upea!

VINKKI ! Jos menette tälle trailille lasten kanssa ja haluatte haikille hyvän tunnelman, varatkaa mukaan hyvät eväät, juotavaa, paljon (vaaleanpunaisia) pipareita ja aikaa. Matkan varrella on paljon ihmeteltävää ja eväiden nauttiminen on matkalla mukavaa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s