Vancouver & Ewokin elämää

Tiedättekö sen tunteen, kun menee paikkaan ja sinut valtaa tunne kotiin saapumisesta? No näin minulle kävi Vancouverin kanssa. Ihana, siisti Eurooppalainen kaupunki, jonka jälkeen oma Seattlemme tuntuu hieman nukkavierulta.

Vancouverissa kiersimme ihanaa Waterfronttia ja ihailimme auringonpimennystä. Jep…muut ajoivat etelään katsomaan täydellistä pimennystä, mutta pidimme tätä vaihtoehtoa hieman ”so last season”-juttuna ja suuntasimme pohjoiseen. Onnistuimme kuitenkin näkemään noin reilut 80% pimennyksestä. Paras kohta pimennyksessä oli kun meidän neiti A sai lasit ensimmäistä kertaa silmilleen ja suu loksahti auki. Sillä hetkellä sain taas muistutuksen siitä, miten ihmeellinen paikka maailma on kun sitä katselee lapsen silmin.Photo 21-08-2017, 11.27.27

Keskustan hulinan jälkeen suuntasimme Capilano Suspension Bridgelle. Ihan käymisen arvoinen paikka. Haaveissani oli kuva  itsestäni yksin sillalla, mutta tällä kertaa jouduin jakamaan kokemuksen useamman muun turistin kanssa. Kanadalaiset ovat siinä mielessä fiksuja, että tässäkin kohteessa selfiekepit olivat kiellettyjä.  Pisteet heille. Puistossa oli paljon ihmeteltävää lapsille ja aikuisille mm. Star Wars fanit saavat pienen käsityksen siitä, miltä Ewokin elämä puissa tuntuu. Ja tietenkin oma korkeanpaikankestävyys tulee testattua parikin kertaa.

IMG_26551

Vinkki: Capilanoon kannattaa mennä keskustasta ilmaisella shuttle bussilla. Tällä säästää huomattavasti hermoja ja aikaa. Bussit pääsevät ohituskaistaa, eikä aikaa pala ruuhkissa seisomiseen tai parkkipaikan etsimiseen.

Linkkejä:

Capilano Suspension Bridge

Vancouver ❤

Syy muuttaa Kanadaan PM of Canada ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s