Victoria ja Butchart Gardens

Edellisenä viikonloppuna matkasimme vieraiden kanssa Vancouveriin. Matkalla piipahdimme Victoriassa. Victoria on ihan nätti kaupunki, joka toi minulle mieleen kaikuja Dublinista (kaupungista kuitenkin puuttui Guinnessin tehdas…harmi). Kaupunki on ainakin yhden käymisen arvoinen. Minuun kaupunki ei tehnyt suurempaa vaikutusta. Voi kuitenkin olla, että kun seuraava Eurooppa ikävä taas iskee minuun, niin tämän ladyn löytää Victoriasta.

Photo 20-08-2017, 16.41.13

Ehdoton 5+ tähden paikka saarella kuitenkin oli Butchart Gardens. Tämä puutarha saa Alan Titchmarsh:n puutarhat näyttämään amatöörimäisiltä tekeleiltä. Jos matkustaa Victoriaan kannattaa täällä ehdottomasti käydä, vaikka kukat eivät aivan oma juttu olisikaan. Niin ja jonkin verran saa sietää muitakin turisteja. Ehdoton iso plussa on että paikassa on ne selfie-kepakot kielletty.

Vancouver islandille varmasti palaan. Saarella on vielä muutakin nähtävää ja se jäi hieman hampaankoloon vaivaamaan.

Lisätietoa:

Butchart Gardens

Alan Titchmarsh

Victoria

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s