Granite Mountain

Mietin pitkään (noin 4 kilometriä) mitä tästä haikista kirjoittaisi. Ajatuksissa oli, että tämä on taas niitä perushaikkeja, joita ei ole maisemilla pilattu. Onneksi ylhäällä maisemat alkoivat antaa viitteitä paremmasta.

DSCN0996

Tämä haikin ainoa negatiivinen asia oli kuumuus. Vuorella oli todella kuuma. Veikkaukseni on että lämpötila oli noin +28 C ja tuulta ei ollut nimeksikään, ennen kuin vasta ylhäällä.  Aurinko paahtoi jo ennestään rutikuivaa rinnettä kiitettävällä tehokkuudella. Tästä syystä aurinkovoiteen lisääminen matkalla olisi ollut ehkä järkevää ainakin niskani punaisuudesta päätellen.  Matkaa kertyi noin 12 km, nousua  1,1 km ja vettä kului lähes 3l. Lisää infoa haikista täältä.

DSCN0988

Tämä trail ei ole turhaan ansainnut klassikko haikin titteliä. Lyhyesti; Upea paikka, jossa ehdottomasti kannattaa käydä. Selkeä sää on ehdoton, sillä muuten upeat maisemat jäävät kokematta.
Tämä vuoden ruska saattaa syyshaikeilla jäädä näkemättä. Ylhäällä suurin osa kasveista oli vaihtanut jo ylleen syysväriryksen tai tiputtamassa lehtiään kuivuuden vuoksi.

DSCN0980

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s