Hyvää Joulua !

Yksi Joulun mukavista asioista on jouluvalot, jotka herättävät ihastusta ja joskus vähän vihastustakin.  Suomessa aloin kaivamaan sivuleikkureita taskustani, kun näin ”letkuvaloja”, jotka olivat heitetty puidenoksille epämääräiseksi kasaksi. Näitä valokaapeleita kohtaan tuntemani antipatia saattaa johtua siitä, että työskennellessäni telakalla ko. valoja asennettiin loistoristeilijöiden peliluoliin ja diskoihin. Joten kun vieläkin näen letkuvaloja ne tuovat vääjäämättä mieleeni lähinnä risteilijät ja niiden valaistukset.

Yhdysvalloissa asuessani olen saanut tutustua ihan uuteen tasoon jouluvalaistuksissa ja koristeluissa yleensäkin.

Viime vuonna naapurien valitusten vuoksi (en ymmärrä miksi) pimeänä ollut SeaHawk talo on loistanut kirkkaana tänä vuonna. Kävimme talolla joulukuun alussa, jolloin kaduilla ei vielä ollut ihmisiä ruuhkaksi asti. Itse en paikalla voinut olla 10 minuuttia pidempään, sillä sain valoloistosta migreenin.

Candy Cane Lane oli viime vuoden suosikkimme, mutta tänä vuonna katu ei ihan yltänyt samaan loistoonsa. Kadun avaaminen viivästyi tänä vuonna 1,5 viikkoa ilmoitetusta. Tuntui että asukkaat eivät olleet jaksaneet panostaa katuun kuten viime vuonna.

Tämän vuoden suosikkimme on artikkelikuvan talo, joka löytyy osoitteesta 5600 Beach Drive SW ja San Diegossa näkemämme boat parade. Kaliforniassa muutenkin valaistukset olivat astetta parempia kun täällä pohjoisessa. Asukasayhdistykset ja kadut nimittäin kilpailevat keskenään siitä kenellä on kauneimmat valot ja hauskimmat talot palkitaan erityismaininnalla.

Meillä on vielä tarkoituksena ehtiä käymään ihastelemassa Leavenworth:n jouluvaloja, koska valot ovat olleet esillä nyt niin useassa mediassa. Välttämättä ei kuitenkaan tarvitse lähteä kovin kauas valoja ihastelemaan, sillä helmiä takuulla löytyy ihan naapurista.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille blokini lukijoille Valoisaa ja Rauhallista Joulua!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s