SÄKENÖIVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018!

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja tämä postaus tulee reilun päivän myöhässä. Maanantain upea ilma vaati lähtemään ulos ja kaikki muu sai jäädä.

Vuosi sitten yritimme huonossa säässä tähyillä raketteja Bellevuen Bravern pilvenpiirtäjästä. Raketteja toki oli, mutta vähemmän kuin odotimme (3 kpl). Pettymystä lieventääksemme lupasimme joukkueen nuorimmalle, että tänä vuonna näemme kunnon ilotulituksen. Koska lupauksista pitää aina pitää kiinni, suuntasimme tänä vuonna Kerry Parkiin katselemaan Space Needlen ilotulitusta. Muitakin näköalapaikkoja Seattlessa on tarjolla. En kuitenkaan ehtinyt tarkistamaan uusia tietooni tulleita kohteita, päädyimme tuttuun, turvalliseen ja varmaan ratkaisuun.  Puistoon oli kokoontunut muutama muukin katselija ja valokuvaaja. Teltoista päätellen joidenkin odotus oli alkanut jo aamulla. Noin 15 minuuttia ennen ilotulitusta puisto täyttyi ihmisistä. Tunnelma oli tiivis, mutta amerikkalaiseen tapaan kaikki sujui hyvässä ja positiivisessa hengessä. Ilotulitus oli upea livenä ja neidin mielestä ”paras juttu ikinä”. Kaikki siis oli vaivan arvoista 😊.  Harmiksemme muistoksi raketeista jäi vain neidin ottama artikkelikuva.

Muutama vinkki jaettavaksi, jos aikoo mennä juhlistamaan vuoden vaihtumista Seattleen perheen kanssa.

1) Lämpimät vaatteet. Ihan ehdoton juttu. Mielellään liikaa kuin liian vähän.

2) Eväät. Ei pakollisia, mutta kuuma kaakao ja piparit saa ajan lentämään ja maistuvat kylmässä ulkoilmassa taivaallisilta.

3) Ole ajoissa. Hyvän näkymän ja parkkipaikan varmistamiseksi kannattaa olla ajoissa. Jos jaksaa kantaa, niin kevyt rantatuoli ei ole pahitteeksi.

4) Varaudu ruuhkiin. Menomatka Seattleen kello 11 aikaan sujui ennätysvauhtia. Paluu keskustasta ei ollut mahdoton, mutta jonkin verran joutui jonottamaan.

Ilotulituksen seuraaminen Kerry Parkista oli kokemisen arvoinen ja näköala yli Seattlen taas todella upea. Todennäköisesti en kuitenkaan suuntaa samaan kohteeseen vuoden vaihteessa, vaan yritän löytää hieman uniikimman kohteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s