San Diego

Tässä jatkoa edelliseen postaukseen San Diegon osalta.

Voin jo heti aluksi sanoa, että San Diego lähialueineen vei palan sydämestäni. Tänne palaamme vielä jossain vaiheessa uudelleen, sillä niin paljon jäi näkemättä ja kokematta. En enää ihmettele yhtään, miksi Kaliforniassa asuu niin onnellisia ja hyvän tuulisia ihmisiä.

Minun San Diegon Top 3

  1. Legoland California ei ole suosikkini tai paraskohde matkalla, mutta oli  tärkein kohde, ystäviemme tapaamisen lisäksi.  Legoland on ollut Neiti A:n unelma, siitä saakka kun hän Costcossa näki lippuja myynnissä.  Niinpä joulupukki toi lahjaliput ennakkoon. Vuoristoradat ja muut laitteet eivät kiinnostaneet niin paljoa kun kiipeilypaikat tai workshopit, joissa oli mahdollista rakennella Legoja. Vaikka olimme Legolandissa perjantaina ja sää oli mitä erinomaisin, ihmisiä ei puistossa ollut ruuhkaksi asti…onneksi.  Emme joutuneet jonottamaan sisälle tai laitteisiin. Viisi minuuttia taisi olla pisin jonotusaika. Itse olin hieman pettynyt paikkaan, sillä koin että paikka oli vain huvipuisto Legoilla kuorrutettuna.  Paikan parhaita puolia oli  eri Lego näyttelyt, lasten workshopit ja se että paikka oli siisti. Kunnon ruokailu mahdollisuuksia ei ollut, vaan tarjolla oli jälleen kerran vain pikaruokaa. Legolandin lipuilla pääsee viereiseen Sea Life Aquariumiin, mikä on iso plussa. Lisäksi liput ovat vuoden voimassa ja niillä pääsee toistamiseen Legolandiin, jos vain haluaa. Lahjan saajan ilon ja innostuksen määrä huvipuistoa kohtaan,  korvaa tämän paikan puutteet.
  2. Avokado farmi- Ystäväperheemme omistaa avokado-farmin ja meille tarjoutui mahdollisuus vierailla siellä. Uskomattoman hieno paikka ja mielenkiintoista tutustua paikalliseen maanviljelyyn. Suomesta tulleena vieläkin herättää iloa ja ihmetystä nähdä mistä ne avokadot, appelsiinit, sitruunat ja oliivit tulevat. Kotiin sain viemisiksi matkalaukullisen itsepoimittuja, varmasti tuoreita ja orgaanisesti kasvatettuja avokadoja. Niin ja olihan siellä myös niitä mäen nyppylöitäkin.
  3. San Diegon satama- Paikallisten ”veneiden” jouluparaati ja pikkujoulutbileet satamassa. Hieno ja unohtumaton kokemus, joka jää loppuelämäksi mieleeni.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Bonus kohde: La Jolla– Tästä paikasta voisi tulla uusi vakiolomakohde. Hieno ja pieni rantakaupunki, jossa on upeat rannat, luolat ja merielämää voi ihastella lähietäisyydeltä. Vinkki: George’s at the Coven terassilla tarjoillaan, mitä erinomaisin lounas, hienolla näköalalla ja hyvällä palvelulla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s