1-2-3 NYT!

Viime vuoden lopun pakollinen kotona makoilu verotti kuntoa yllättävän paljon. Lääkärin annettua luvan,  aloitin kunnon kohotuksen lähes nollasta. Itsensä kiskaiseminen sohvan nurkasta ylös ja vaelluskenkien sovittaminen jalkaan oli jo urakka siinäänsä. Odotan pelolla varsinaisia ”oikeita” haikkeja, sillä voin jo nyt tuntea kuinka henki salpautuu ja keuhkot kirvelevät ensimmäisessä oikeassa koitoksessa.

Tässä muutamia Sammamish:n ja lähialueen reittejä ja trailejä, joita koluan kunnon kohotus tarkoituksessa. Paikat sopivat aamulenkeiksi, 1/2 päivän nopeiksi haikeiksi tai kun haluaa treenata isomman ja painavamman rinkan kanssa kulkemista. Pääsääntöisesti näitä reittejä ei ole pilattu maisemilla. Poluilla kuitenkin pääsee helposti täyttämään keuhkonsa raittiilla ulkoilmalla ja siinä sivulla nauttimaan North Westin metsistä.

  • Cedar Butte Trail – Issaquah:ssa oleva reilun 6 km pituinen patikointi. Metsä ei ole minusta siitä kauniimmasta päästä, mutta täällä saa keuhkot täyteen raittiista ilmasta.
  • Talus Loop Trail– Mt Si vieressä kulkeva 6 kilometrin traili, jossa on myös mukavasti nousua aamulenkkejä varten. Tätäkään reittiä ei ole pilattu maisemilla, mutta trailin yläosassa oleva metsä on jo näkemisen arvoinen. Hyvä paikka halailla puita.
  • Tiger 1-2-3 Tigerilla kulkee ristiin rastiin trailejä ja harhautuminen aiotusta reitistä on aika helppoa. Suosikkini tällä alueella on Cable line trail, jolla on  nousua 750m noin 2,3 kilometrin matkalla. Täällä on hyvä tehdä oma kuntotesti muutaman kerran vuodessa. Alueelta löytyy mm. Talus Rock Loop  ja Bus Trail.
  • Wetlands trail – Hyvä kohde perheen pienimmille. Helppo kulkuisen trailin varrelta löytyy opasteita puista ja eläimistä, sekä levähdyspaikka eväiden syömiselle. I90 meteli ei ole ihan häiritsevä.
  • Poo Poo Point– Klassikko.
  • Soaring Eagle Park Trail – Hevosille, pyörille ja haikkaajille. Vaihteleva ja kiva lähimetsä meille. Täällä voi törmätä karhuperheeseen. Itselläni ei ole ollut onnea nähdä heitä.
  • Evans Creek Preserve – Vaihtelevaa maastoa ja luontoa.
  • Little Si – Kaunis haikki iso siskon kainalossa.
  • Duthie Mountain Bike Park – Olen yrittänyt kokeilla kerran huonolla menestyksellä. Tällä hetkellä kerään uutta rohkeutta kokeilla paikkaa uudelleen.

Nyt ei enää kuin 1-2-3 ja ylös, ulos ja metsään!

IMG_1304

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s