Muutoksen tuulet

Vaikka blogissani ja sosiaalisessa mediassa on ollut osaltani hieman hiljaisempaa, se ei tarkoita etteikö elämässäni tapahtuisi mitään. Taitaa olla päinvastoin, silloin kun tapahtuu ei ole aikaa jakaa tapahtumia. Muutoksen tuulet ovat aiheuttaneet aikamoista turbulenssia viime viikkoina.

Rikkinäinen olkapääni on hieman hidastanut tahtia ja estänyt kaikkein vauhdikkaimpia haaveiden, kuten maastopyöräilyn tai lumikenkäilyn, toteuttamisen. Haikeilla olen kuitenkin käynyt viikoittain. Takana on helppoja vaelteluja ja vähän vaativimpiakin patikointeja, joista onneksi selvisin moukan tuurilla lisävammoitta. Yritänkin nyt olla ihmisiksi ja pitää loput kunnossa olevat raajani ehjinä kesän ja  loppu vuoden reissuja varten. Käsi on parantunut hyvin ja käytänkin sitä jo normaalin kaltaisesti. Voimaa ja notkeutta joudun kyllä treenaamaan.

Joskus teini-iässä kun kaikki tuntui menevän mönkään elämässä,  mummoni sanoi minulle:” Kun Jumala sulkee oven, hän avaa ikkunan”. Silloin en ihan ymmärtänyt sanonnan merkitystä tai yleensäkään mitään elämästä. Omalla kohdallani onnettomuudet ja turbulenssit ovat aluksi ikäviä asioita ja täyttävät mielen pohjattomalla tyhjyyden tunteella. Mutta kuten aina ennenkin, hetken jälkeen taas huomaa, että ne  antavat voimaa ja vauhtia muutokselle elämässä. Jälleen kerran silmän räpäyksessä, taas kaikki ovet ja ikkunat ovat sepposen selällään, maailma edessä ja mahdollisuuksia täynnä. Olenkin tuntenut olevani enemmän elossa nämä viime viikot kuin yhteensä koko viimeisen vuoden aikana.

Jos nyt näyttääkin taas siltä että matka jatkuu (ehkä) hieman tasaisempana eteenpäin, toivon että elämässäni on kuitenkin aika ajoin myös turbulenssia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s